Groepslessen, privélessen en trainingen

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

SUP-trainingen, in een groep werken aan je core, en snelheid opbouwen door intervaltrainingen.We bieden bij ikSUP alle mogelijke sup-lessen aan. Je kunt kiezen voor een privé- of groepsles of een SUP-Class bestaande uit 3 lessen die afgesloten worden met een international ASI-SUP-certificaat. En ben je na een eerste les of SUP-Class zo enthousiast geworden, dan kun je je aanmelden voor de Vervolg Class of de SUP-trainingen voor de gevorderde supper. Privéles

Deze gaan op afspraak en worden ingepland afgestemd op jouw voorkeursdag en -tijd. Een privé-les bestaat uit een instructie op de wal, gevolgd door een mooie tocht door het natuurgebied. Tijdens de les besteden we aandacht aan balans, houding en peddeltechniek en maken we een korte stop op het board voor een drankje. 

Uiteraard is het mogelijk om met meerdere personen een privéles te volgen.Sup Class

De Sup Class bestaat uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les gaan we dan dieper in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een kort tochtje. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt. Met dit certificaat kun je overal aantonen dat je kunt suppen en dus zorgeloos een sup huren! 

Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. 


Vervolg Classes

Ben je na het volgen van de basiscursus of andere sup-les zo enthousiast geworden dat je verder wilt met het suppen, dan is de vervolg cursus een super leuke manier om je techniek verder uit te bouwen. Ook dit is een mini-cursus van 3 lessen, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren van je techniek en snelheid. De eerste les is gericht op het uibouwen van de techniek en de tweede les komt het bochten draaien, stuurtechniek en snelheid aanbod. De cursus wordt de 3e les afgesloten met een wat langere tocht op het open water zodat je al je geleerde skills kan uitproberen. 

De Vervolg-cursus zijn op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur.Suptraining 

Wekelijks werken aan SUP techniek, kracht en conditie! Iedereen die de Vervolg Class heeft gedaan, of een vergelijkbaar niveau heeft, kan meedoen aan de SUP trainingen. Elke week pakken we een klein stukje techniek om je slag te verbeteren en doen een stukje krachttraining. Om de conditie te verbeteren eindigen we de les altijd met een interval die iedereen op zijn of haar eigen niveau kan doen. 

De trainingen zijn op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.Prijzen

privé-les van 2 uur -  1 pp  € 35,00 pp (april/mei)

privé-les van 2 uur -  2 pp € 25,00 pp (april/mei)

prive-les van 2 uur -  3 pp € 25,00 pp (april/mei) 

privé-groepsles van 2 uur - meer dan 4 personen op aanvraag. 


Supclass                € 80,00 pp (3 lessen)

Supclass vervolg  € 80,00 pp (3 lessen)

Suptraining           € 20,00 per les

met eigen board  € 15,00 per les


Alle lessen /traingen worden afgesloten met een drankje bij de Dikke Muis

AANBIEDING

Tijdens de Coronacrisis geven wij nog wel privéles en kan je zelfs gebruik maken van een speciale aanbieidng. De hele maand april en mei zijn de privélessen 35 euro in plaats van 65 euro. Uiteraard nemen wij voorzorgsmaatregelen zoals door de RIVM voorgeschreven. 

Copyright @ ikSUP2020