ACTIEVE SENIOREN CLUB 

ACTIEVE SENIOREN CLUB

Omdat suppen goed is voor je balans is het een aanrader als je wat ouder bent om dit gaan doen. Je wordt niet alleen beter tijdens het suppen maar ook in dagelijkse leven ga je hier profijt van krijgenr. En natuurlijk is suppen ook goed om krachtiger te worden en meer uithoudingsvermogen te krijgen. Dus een leuke en laagdrempelige manier om lekker buiten te gaan sporten. Een mooie bijkomstigheid is dat wij onze lessen geven in een natuurgebied tussen de waterlelies en met alleen maar het geluid van de vogels. Dus een mooie combinatie van een stukje inspanning en onstpanning.

Hoe leuk zal het zijn als je na deze lessen met je kleinkinderen kan suppen. 

Waarom een speciale actieve senioren club


Bij de seniorensup ligt het tempo ietsje lager en nemen wij kleinere stapjes om de techiek aan te leren. Uiteraard werken wij veel aan balans, veiligheid en juist techniek om blessures te voorkomen.

De eerste lessen en bij meer wind gaan wij met de boot naar het natuurgebied waar veel minder wind is en je overal kan staan. 

En natuurlijk doen we het ook voor gezelligheid dus elke les sluiten we af met een kopje thee of koffie. 


Privéles

Wij beginnen altijd met een privéles zodat je op je eigen tempo het suppen eigen kan maken. Daarna bespreken wij samen of je nog privéles wil of dat je instroomt bij de Actieve Senioren Club. Mocht je al ervaring hebben met het suppen dan kan je wellicht meteen instromen. Actieve senior met de kleinkinderen

Wanneer en prijzen 


Vanaf mei elke dinsdagmorgen van 9.30 tot ongeveer 12.00 uur. Na het volgen van een privéles kan je elke week instromen. Prijzen

Priveles € 35,00 p.p. speciaal tarief 

Kosten € 25,00 p.p. (vijfrittenkaart € 100,00 p.p.) met een board van ons. 

Kosten € 15,00 p.p. (vijfrittenkaart € 60,00 p.p.) met je eigen board.


Dit is inclusief gebruik wetsuit, koffie of thee na afloop en foto`s.- 

AANVRAAGFORMULIER ACTIEVE SENIOREN CLUB

 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.