AGENDA EN TOURTOCHTEN

SUNSET SUP YOGALES 


Vanaf 8 mei elke vrijdag om 19.30

maximaal 10 deelnemersSUP PILATES LES


Vanaf 10 mei elke zondag om 10.00

maximaal 10 deelnemersSUPTRAININGEN

(FUNCTIONAL PADDLING) 


Vanaf 6 mei elke woensdagavond functional paddling. Werken aan je techniek, je core en aan je uithoudingsvermogen.

SUP-tourtochten 

Zodra de vooruitzichten gunstig zijn organiseren wij leuke suptochten vanaf onze school in Loosdrecht. Maar ook vanaf andere locaties zoals Kortenhoef, Tienhoven, Naarden-Vesting en de Vecht.  Bij windstil en helder weer zullen we ook sunrisetochten organiseren hou hiervoor onze facebookpagina of instagrampagina in de gaten. . 
Zaterdag 4 april 

Eerste supclass van het jaar 

Een drieweekse cursus en is bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren.

De overige data zijn 11 april en 18 april de tijden zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Zondag 5 april

Opening van het seizoen. Zaterdag 11 april

   KORTENHOEF-TOUR 

Omdat het zo gezellig is haken wij op zaterdag 11 april aan bij de hondensup voor een mooie tour over de Kortenhoefse Plassen en de daarbij behorende natuurgebied. Het eerste stuk peddelen we gezellig met zijn allen en maken we een stop, en daarna maken wij een iets grotere ronde. Omdat het tempo niet al te hoog ligt is deze tocht uitermate geschikt voor degene die nog niet zo lang suppen. 

Tijd 13.30 verzamelen (opstapplaats krijg je via mail ) en de kosten zijn € 30,00 per persoon (met eigen board € 15,00 ) 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@iksuploosdrecht.nl of appen naar 06-81467367.


Maandag 13 april (tweede paasdag)

Vechttour

2e Paasdag organiseert ikSUP traditiegetrouw een mooie SUP-tocht

over de prachtige rivier De Vecht!

Kort van tevoren zullen we bekend maken waar we zullen opstappen. Dit hangt helemaal

af van de windrichting!

We verzamelen vanaf 12:30 uur en gaan uiterlijk om 13 uur het water op. Onderweg maken we een korte stop voor een drankje en we verwachten ca. 15:30 uur weer terug te zijn.


Kosten: €25,- bij gebruik materiaal ikSUP en €15,00 bij gebruik eigen materiaal.


Aanmelden graag via info@iksuploosdrecht.nl


Zaterdag 2 mei 

Start gevorderde cursus

Start sup gevorderde cursus voor degene die de basis cursus hebben gevolgd maar ook als je al langer peddelt maar de techniek nog even aangescherpt wil hebben. De cursus bestaat uit drie lessen en de andere data zijn 9 en 16 mei. 


Zondag 3 mei 

Yogilates (combi Yoga en Pilates) 

Yogilates is een combinatie van Yoga en Pilates. Franck en Nathalie zullen je meenemen naar een rustig stukje Loosdrecht waar we beginnen met een Pilates les van 30 minuten. Vervolgens gaan we een stukje peddelen en houden we een korte stop voor een kopje thee. Daarna is het tijd voor ontspanning tijdens de Yoga les van Franck (ongeveer 45 min). We peddelen terug naar de haven waar je nog even na kunt genieten of weer terug kunt gaan naar huis.
De gehele middag duurt ong. 2,5 uur.
Doe je mee?
Opgeven via: iksuploosdrecht@gmail.com
Kosten inclusief: huur board/peddel. wetsuit, instructies, 2 lessen, drankje €40 pp


Vrijdag 8 mei 

Meditatief suppen bij Volle Maan 

Suppen met als doel alle drukte van het dagelijkse leven los te laten en op zoek te gaan naar innerlijke verstilling. Je bewust te zijn van je ademhaling, de peddel slagen, het glijden over het water, de omgeving, de wind, de ondergaande zon en de opkomende volle maan. 

Vertrek 20.30 uur. Zaterdag 9 mei 

Volle Maan tocht 

De eerste volle maantocht van het jaar wij vertrekken om 20.30 vanaf de supschool om hopelijk eerst een mooie zonsondergang te zien en daarna de volle maan.


Zondag 10 mei

Supclinic ouder/kind

De eerste clinic ouder en kind waarbij je samen leert suppen en verantwoord het water op gaat. Uiteraard wordt alles op een leuke en speelse manier geleerd. Na deze clinic voel je zekerder om met je kind op pad te gaan omdat je weet wat je moet doen. Dinsdag 12 mei 

Tweede supclass van het jaar 

Een drie weekse cursus en is bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren.

De overige data zijn 19 mei en 26 mei.


Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)

Dauwtrap SUPtocht

Bij Hemelvaart hoort dauwtrappen en uiteraard doen wij met deze traditie. Bij zonsopgang gaan we het natuurgebied in om daar een mooie en relaxte tocht te maken. Uiteraard hopen wij op een mooie zonsopgang maar anders is het nog steeds genieten van de natuur en de dieren die langzaaam wakker worden. Tijdens de tocht maken we een stop voor een eenvoudige ontbijt met koffie en thee.

Vertrek tussen 5.30-6.00 en de tocht duurt met ontbijt ongeveer 2,5 uur. 

Kosten 25 euro (15 euro met eigen board) inclusief eenvoudig ontbijt..

Opgeven : info@iksuploosdrecht.nl


De agenda wordt snel verder gevuld met allerlei leuke activiteiten dus hou het in de gaten en heb je zelf een leuk idee laat het ons weten. 

Copyright @ ikSUP2020