CLEAN UP TOUR

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 
 

ZATERDAG 4 APRIL Clean Up Tour


Zoals elk jaar organiseert ikSUP aan het begin van het seizoen een Clean Up Tour.  Vorig jaar hebben we mee gedaan met de landelijke opschoondag waar ook in Loosdrecht actief aan deel werd genomen.  Maar door organisatorische redenen kunnen we helaas 21 maart niet van de partij zijn en hebben wij afgesproken dat wij het natuurgebied de Vuntus op 4 april schoon gaan maken. Dit is het gebied waar je niet met motorboten kan komen en dus zeer geschikt om met de sup te gaan. 

Wat is de bedoeling: 

Op zaterdag 4 april verzamelen wij 13.45 bij de supschool waar iedereen een sup krijgt, wij hebben ook handschoenen, grijpers en manden maar niet zoveel dus mocht je zelf wat hebben heel graag meenemen. . Gezamenljk suppen we naat het natuurgebied waar we de groepen splitsen en zoveel mogelijk gaan opruimen. Wij denken dat we ongeveer 2 uur bezig zijn met het hele gebied en dan gaan we weer richting de supschool met alle afval dat we hebben verzameld.  Tijdens of na afloop zorgen wij uiteraard voor drankjes en versnapering. 


Deelname is gratis en ook hebben wij wetsuit te leen, het handigst is om gympen aan te doen omdat je ook op land gaat om vuilnis op te ruimen. Uiteraard zijn kinderen ook meer dan welkom, laten we met zijn allen zorgen dat het gebied voor het seizoen weer schoon en netjes is. 


Copyright @ ikSUP2020