SUNRISE SUP

Sunrise sup yoga in Loosdrecht
Sunrise sup
Sunrise sup


SUNRISE SUP

Omdat er niks mooier is om de zon te zien op te komen in ons natuurgebied organiseren wij zoveel mogelijk sunrise sup of sunrise sup yoga op de de sup. Het is vroeg je bed uit maar het is zeker dubbel en dwars waard. Onderweg zorgen wij voor koffie of thee en een versnapering.

Wil je een keer mee dan kan je opgeven voor de appgroep zodat wij je als eerst op de hoogte brengen als we gaan. Ook kan je ons instagram of facebookpagina in de gaten houden want ook daar zetten wij en berichtje als wij gaan.


De tochten zijn onder leiding ervaren en gecertificeerde instructeurs die allemaal in bezit zijn van waterrescue en EHBO diploma.


Praktische informatie sunrise sup

- Met deze tocht kunnen ervaren en beginners mee.
- De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro (met board van ons) en 15 euro (met eigen board).
- Het tijstip is afhankelijk van de zonsopkomst en wordt per keer aangeven. 

- kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen. 

- Onze supschool is op een haven waar mensen wonen dus willen wij vragen of je zo stilletjes mogelijk wilt doen zodat niemand wakker wordt. 


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.


Mocht je met je eigen board komen dan verzoeken wij om de sup op het parkeerterrein van de kerk op te pompen. Gebruik van onze compressor is niet mogelijk i.v.m. teveel geluid. 


Opgeven voor de appgroep kan je door onderstaand formulier in te vullen. 


 

AANMELDINGSFORMULIER VOOR APPGROEP

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.