IKSUP MEETS AMERSFOORT

IN SAMENWERKING MET LAKESIDE SUP

VRIJDAGAVOND 10 JUNI TOUR IN AMERSFOORTEen SUP tocht die je eigenlijk niet mag missen. Wij zijn heel erg blij dat we voor deze tocht samenwerken met Isabella van Lakeside SUP want zij laat ons alle mooie plekjes zien en weet daarover veel te vertellen. En wij  genieten van Amerfoort vanaf het water.

We starten vanaf de parkeerplaats op de Gasthuislaan en we peddelen via het Randenbroekerpark en Monnikendam zo de grachten op. Ervaar de grachten zoals je ze nog nooit eerder beleefd hebt..


Praktische informatie over de tour.

  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering. 
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan. 
  • Verzamelen om 19.00 zodat wij om 19.15 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen. 


Opstap adres is:

Opstapplaats:
Tegenover de entree van voetbalvereniging CJVV bevind zich een openbare parkeerplaats. Hier verzamelen we en via een kleine aanlegsteiger stappen we op het board.


Linkje voor je navigatie:

https://goo.gl/maps/q3ygerWouBdw3NhY6


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Board van ikSUP of Lakeside SUP
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.