LADIES NIGHT

Vanaf junielke donderdagavond ladies night.


Omdat wij merkten dat veel vrouwen suppen heel leuk vinden maar nog geen supmaatje hebben gevonden is dit natuurlijk de manier om in contact te komen met medesupfanaten maar ook een heel leuk uitje om samen met je vriendinnen te doen. Elke week doen wij wat anders en dan kan je denken aan een techniekles, een mooie tour, yoga of pilates op de sup of en mooie sunsetsup. En uiteraard tussendoor of na afloop een hapje en een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. 


Programma Juni


Donderdag 2 juni Tocht Techniekclinic

Na de winter weer even aan  je techniek werken zodat je daar de hele zomer profijt van heb.

Donderdag 9 juni Rescueclinic

Dit is een hele nuttige maar ook erg nuttige clinic. Froukje en Fenna geven jullie eerst een stukje theorie over het veilig suppen en het voorkomen van gevaarlijke situaties en daarna gaan jullie het water om te leren wat te doen mocht er toch gebeuren. Onder andere gaan jullie leren om met te flippen om ze zo op het board te krijgen dit is een vaardigheid die wij instructeurs moeten kunnen maar eigenlijk zal iedereen dit moeten kunnen. 

Donderdag 16 juni Sup yoga 

Suzanne neemt jullie mee naar het natuurgebied voor een mooie ontspannende supyog

Donderdag 23 juni Kortenhoefse Plassen

Net zo mooi als ons eigen Vuntus en daarom komen wij ook zo graag in de Kortenhoefse Plassen we maken een mooie tocht en het is gewoon puur genieten.

Donderdag 30 juni Kalverstraattocht

Met het schip worden wij naar de Kalverstraat gebracht om vervolgens terug te suppen door de Kalverstraat en de Drecht en te genieten van al de leuke vakantiehuisjes met hun prachtige tuinen.


Praktische informatie voor Ladies Night

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 5 euro minder)
  • Inclusief een drankje en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen. 
  • Verzamelen om 19.15, zodat wij om 19.30 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen. 
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want het is weer de tijd van de knutten (Knutten zijn familie van de mug, maar dan een stukje kleiner, ze leven vooral op moerassige plaatsen en laagveengebieden en kunnen flink steken).


Ons adres is (let op als we op locatie gaan is de opstapplaats ergens anders)

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk.  Let op! op mooi dagen is het heel moeilijk een parkeerplek te vinden dus hou er rekening mee met je planning.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Na aanmelding zullen we je aan ons speciale appgroep toevoegen zodat je altijd op de hoogte bent. 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Board van ikSUP
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.