LADIES NIGHT

Vanaf juni elke donderdagavond ladies night.


Omdat wij merkten dat veel vrouwen suppen heel leuk vinden maar nog geen supmaatje hebben gevonden is dit natuurlijk de manier om in contact te komen met medesupfanaten maar ook een heel leuk uitje om samen met je vriendinnen te doen. Elke week doen wij wat anders en dan kan je denken aan een techniekles, een mooie tour, yoga of pilates op de sup of en mooie sunsetsup. En uiteraard tussendoor of na afloop een hapje en een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. Praktische informatie voor Ladies Night

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 5 euro minder)
  • Inclusief een drankje en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen. 
  • Verzamelen om 19.15, zodat wij om 19.30 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen. 
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want het is weer de tijd van de knutten (Knutten zijn familie van de mug, maar dan een stukje kleiner, ze leven vooral op moerassige plaatsen en laagveengebieden en kunnen flink steken).


Ons adres is (let op als we op locatie gaan is de opstapplaats ergens anders)

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker over tegenover ons bij de kerk.  Let op! op mooi dagen is het heel moeilijk een parkeerplek te vinden dus hou er rekening mee met je planning.Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Na aanmelding zullen we je aan ons speciale appgroep toevoegen zodat je altijd op de hoogte bent. 

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Board van ikSUP
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.