MOEDERDAG SPECIALS

Moederdag specials


Moederdag is een dag om je moeder extra te verwennen voor alles wat ze voori je doet en dit beseffen wij maar al te goed. Daarom pakken wij dit jaar extra groot uit met allerlei moederdagspecials en het is bijna niet mogelijk dat er niet iets voor jou en je moeder bij zit. In het verleden hebben vele moeders al een supuitje voor moederdag gekregen en daar worden ze heel erg blij van. 

MOEDERDAGSPECIAL 2

Sunsetyoga op de sup (moeder mag gratis)


Zondagavond  8 mei 19.15 - 21.30 uur.


Dit is natuurlijk helemaal bijzonder om samen met je moeder een yogasessie op de sup te doen en daarna te genieten van de zonsondergang. Ook nu suppen jullie eerst naar het ons mooie natuurgebied voor een heerlijke yogasessie midden in de na. Na afloop gaan jullie naar de Vuntusplas om daar de zon te zien ondergaan. 


De kosten zijn 25 euro en dan mag je moeder gratis mee. 


Wil je deze ervaring heel graag een keer met je moeder maar komt moederdag niet goed uit. Dan kan je een cadeaubon aanvragen dit is wel iets duurder maar nog steeds een leuke aanbieding de kosten zijn dan 35 euro voor jou en je moeder samen. moederdag is leukst op het water

MOEDERDAG SPECIAL 1

Pilates op sup (moeder mag gratis)


Zondagmorgen 8 mei 10.00 - 12.00 uur.


Samen met je moeder een groepsles pilates op de sup van onze pilatesdocent Natalie. De les begint met een uitleg over het suppen om vervolgens op een rustig tempo naar het natuurgebied te peddelen. Daarna volgt een les van een uur waarbij je werkt aan je balans, coördinatie en spieropbouw terwijl je ondertussen geniet van de rust en de vogelgeluiden Na de les drinken jullie nog een kopje thee om daarna weer terug te gaan naar de supschool.

De kosten zijn 25 euro en dan mag je moeder gratis mee. 


Wil je deze ervaring heel graag een keer met je moeder maar komt moederdag niet goed uit. Dan kan je een cadeaubon aanvragen dit is wel iets duurder maar nog steeds een leuke aanbieding de kosten zijn dan 35 euro voor jou en je moeder samen. yogasessie voor moederdag

MOEDERDAG SPECIAL

Board huren  (moeder mag gratis)


Zondag  8 mei de hele dag 


  Op zondag 8 mei kan je met het hele gezin of alleen met je moeder een board huren en de moeder mag gratis mee. En geloof ons dit is vinden de moeders echt geweldig. Jullie hebben totaal 3 uur de tijd om ons gebied te verkennen en dan is er zeker ruimte onderweg nog een kleine picknick te houden. Dus zorg ervoor dat jullie moeder een dag krijgt om nooit meer te vergeten.

  De kosten voor verhuur zijn 21 euro per persoon en kinderen onder de 16 jaar krijgen 50% korting. 


  Willen jullie dit wel graag geven maar niet op moederdag zelf dan hebben wij een gezinskaart voor 60 euro (2 volwassenen en 2 kinderen). En uiteraard maken wij een mooie cadeaubon zodat je die op moederdag kan geven.   AANMELDINGSFORMULIER MOEDERDAG SPECIAL

   
   
   
  Pîlatessessie op de sup op moederdag 8 mei (kosten 25 euro)
  Cadeaubon voor een pilatessessie met mijn moeder (kosten 35 euro)
  Sunset yogasessie op de sup op moederdag 8 mei (kosten 25 euro)
  Cadeaubon voor een Yogasessie met mijn moeder (kosten 35 euro)
  Huur van een board met mijn moeder op moederdag (kosten 21 euro')
  Huur met het gezin moeder mag gratis mee, graag in opmerkingen aangeven hoeveel gezinsleden .
  Cadeaubon voor een gezinskaart in te wisselen op een datum naar keuze (kosten 60 euro)
   
   
   

  Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.