SUNSETTOUR OP DE VUNTUS

IN SAMENWERKING MET LAKESIDE SUP

VRIJDAGAVOND 8 JULI SUNSETTOUR OP DE VUNTUS


Deze vrijdag organiseren wij samen met Lakeside SUP uit Amerfoort een mooie tocht door ons prachtige natuurgebied genieten van de rust en waterlelies die zich langzaam weer sluiten. Na de tocht eindigen wij bij de Vuntusplas om daar te genieten van de zonsondergang. Tijdens het kijken naar de ondergaande zon is er een drankje en een hapje. Kortom ben je nog nooit hier geweest of kan je net als niet genoeg krijgen van het mooie natuurgebied is het echt een aanrader om mee te gaan.


Praktische informatie over de tour.

  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering. 
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan. 
  • Verzamelen om 19.00 zodat wij om 19.15 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen. 


Ons adres is 

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan helaas niet op het terrein zelf maar op het terrrein van de kerk op het naastgelegen parkeerterrein de Spinacker.  


Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

 
 
 
 
Board van ikSUP of Lakeside SUP
Eigen board