KINDER-

FEESTJES

Fun op het water
Meidengroep


Kinderen, water en sups, een betere mix kun je niet hebben voor een leuke middag. 


Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren wij kinderfeestjes. Onze feestjes starten we vanuit de supschool en we beginnen met een korte supinstructie die we combineren met een waming-up. Daarna gaat iedereen op zijn eigen board en suppen we gezamenlijk naar het natuurgebied. Voor de veiligheid zijn de boards in de haven met haken aan elkaar vast maar daar maken we meteen een wedstrijdje van, welk team is als eerste in het natuurgebied. 

Zodra we in het gebied zijn gaan we aan de gang met de bochten en afhankelijk van het weer gaan we de de kinderen steeds meer uitdagen. Verder doen we balansoefeningen, prone paddelen en een wedstrijdje. 

Tussendoor is er een korte pauze waarbij wij wat drinken en eten(gezonde snack) op het board 


Als het water warm genoeg is kan er natuurlijk ook nog gezwommen worden. Daarna maken we de boarden weer aan elkaar vast en suppen we rustig terug naar de supschool. Uiteraard kan het programma afwijken maar we kijken altijd naar de groep en het weer. Voor ons is het alleberlangrijkste dat het een kinderfeestje wordt om nooit meer te vergeten. Tijdens het feestje maken we ook nog foto's en krijgen de kinderen een diploma als leuke herinnering. 


De kosten voor een kinderfeestje zijn 19.50 per kind (minimaal 6 kinderen). Als ouder mag je natuurlijk mee en de kosten zijn voor boardhuur 21 euro per persoon.

Wil je liever zelf niet suppen dan gaat er bij een groep van meer dan 8 kinderen een extra instructeur mee. 


De duur van een kinderfeestje is ongeveer 2 uur.


Belangrijk 

Omdat in het weekend veel boten op het water zijn organiseren wij uit veiligheidsoverwegingen de feestjes alleen op doordeweekse dagen.


WIND

Het enige nadeel dat wij bij het één van de mooiste natuurgebieden van Nederland zitten dat het wel ligt aan de Loosdrechtse Plassen en daar kan veel wind staan.

Wij doen alleen kinderfeesten bij maximaal windkracht 3 daarna vinden wij het onverantwoordelijk om met kinderen het water op tegaanDeze feestjes zijn ook zeer geschikt als teamuitje van een sportteam waarbij wij het programma kunnen aanpassen aan de leeftijd en interesse van het team. 


Mocht je nog vragen hebben dan kan je een mailtje sturen naar info@iksuploosdrecht.nl of bellen naar 06-81467367 


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-wetenAANMELDINGSFORMULIER KINDERFEESTJE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright @ ikSUP2020