Maatregelen Corona virus (Covid-19)Hieronder een opsomming van de maatregelen bij ikSUP.  


In de haven blijf u op 1,5 m afstand van de medewerkers en eventueel aanwezige andere gasten.


Tussen elke huurperiode plannen wij een 15 minuten zodat wij alles kunnen schoonmaken en klaarleggen voor de volgende klant. We vragen dan ook om exact op de afgesproken tijdstip te komen.


Na gebruik worden de peddel en board gereinigd en gedesinfecteerd. 


Helaas zijn de openbare  en douches gesloten de toiletten zijn wel toegankelijk 


Uiteraard krijgt u van ons een routekaart mee en geven wij op een afstand van 1,5 meter instructie. Wij kunnen u niet helpen met op het baord gaan en bij terugkomst  het baord aan te pakken. In deze periode vragen wij u zelf het board in het water te leggen en zelf er ook weer uit te halen zodat wij het meteen kunnen schoon maken. 


Bij het passeren van andere watergebruikers vragen wij u ook 1,5 meter afstand te houden en mocht een sloot te smal zijn wacht u dan rustig.


Uitzwaaiers het gebeurt vaak dat niet iedereen meegaat maar het wel leuk vind om te kijken en uit te zwaaien. Dit is normaal geen enkel probleem maar tijdens de Corona willen we dit liever niet om zo min mogeljk mensen op de haven te hebben. Daarbij gaan wij altijd vrij snel weg, onder de brug door naar het natuurgebied dus er is ook weinig te zien. 

Copyright @ ikSUP2020