Waarom een bedrijfsfeest bij ikSUP

Niks leukers om iets inspannend en tegelijk ontspannend te doen op het water met het bedrijf. Bij ons maak je een hele mooie tocht door ons prachtige en motorvrije natuurgebied (uitgeroepen tot mooiste supgebied van Nederland). Het is voor iedereen altijd ontzettend genieten ook degene die sceptisch tegenover het suppen staan zijn altijd aangenaam verrast.

Kosten van bedrijfsfeest of teamuitje.

De kosten zijn 25 euro per persoon dit is inclusief gebruik van materiaal en wetsuits, begeleiding van gecertificeerde instructeurs en heel veel foto's van de tocht. 

Bij grote groepen is de mogelijkheid voor een korting neem contact met ons om dit te bespreken. 

Eerst een foto want dat hoort natuurlijk bij een bedrijsfeest
Mooie tocht door ons natuurgebied tijdens een bedrijfsfeest
mooie samenwerking met Manten met ons bedrijfsfeest

Boot- en kano verhuur Manten 

Wij hebben een goede samenwerking met kanoverhuur Manten dus mochten er deelnemers zijn die liever niet op de sup stappen dan kunnen wij altijd een kano of een boot regelen. 

Tevens hebben zij de mogelijkheid om barbeques voor grotere gezelschappen te regelen. 

Een bedrijfsfeest of teamuitje ziet er als volgt uit:

Na aanmelding bij onze SUP-school kan iedereen zich omkleden op school of in kleedruimten van haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar). Dan volgt er een korte instructie op de wal, om vervolgens snel het water op gaan om een leuk tocht te suppen door ons prachtige natuurgebied.
Bij ikSUP gebruiken wij alleen boards van A-merken en iedereen krijgt een board geschikt voor zijn of haar formaat.  Bovendien zijn er extra stabiele boards voor de wat meer angstige deelnemers en sportievere boards voor de wellicht al iets ervaren deelnemers.

De tocht duurt ongeveer twee uur dit is inclusief instructie en een korte pauze. Hierbij is ook nog mogelijk afhankelijk van het weer en groep om iets extra aan de tocht toe te voegen, denk hierbij aan leuke teambuilding oefeningen, balansoefeningen, wedstrijdjes of yoga. Ook hebben we een extra grote sup waar je met zijn zessen op gaat om het teamgevoel nog meer te versterken. 

 

Met de tocht gaan altijd één of meerdere ASI gecertificeerde sup-instructeurs mee het water op. Tevens bezitten wij een boot mocht er veel wind zijn of in geval van een calamiteit.

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

Op loopafstand zijn er bij ons in de buurt zijn verschillende restaurants waar je met grotere groepen kan eten en drinken. Het Fletcher Hotel en Kompas hebben ook ruimtes met de faciliteiten voor een vergadering. 


 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets misgegaan en neem dan contact met ons op. 

AANVRAAGFORMULIER BEDRIJFSFEEST / TEAMUITJE