Kinderfeestjes

kinderfeestjes meisje doet bruggetje op een supboard
kinderfeestjes met zijn allen op een sup.

Belangrijke informatie 


Alle kinderen dienen in het bezit te zijn van minimaal een zwemdiploma A.


Het kinderfeestje wordt begeleid door een internationaal gecertificeerd ASI-instructeur die in bezit is van een EHBO-diploma en waterrescue. 


Wij willen graag dat minimaal 1 ouder mee gaat om een oogje in het zeil te houden. Mocht dit niet mogelijk zijn dat gaat er er een extra instructeur mee en de kosten daarvoor zijn €35,00 euro. 

 

In principe kan een kinderfeestje altijd doorgaan, ook als het regent. Alleen bij harde wind, aanhoudende regen of onweer kan het uit veiligheidsoverwegingen niet doorgaan en mag je kosteloos annuleren.


Tot 23 juli  zijn wij volgeboekt met kinderfeestjes!!

Kinderfeestjes


Kinderen, water en sups, een betere mix kun je niet hebben voor een leuke middag. 


Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren wij kinderfeestjes. Onze feestjes starten wij vanuit de supschool beginnend met een korte supinstructie die wij combineren met een waming-up. Daarna gaan wij naar het natuurgebied. 


Zodra wij  in het gebied zijn beginnen wij met een stukje techniek waarbij de kinderen meteen leren om spectaculaire bochten te maken. Uiteraard komen de balansoefeningen aan bod, wij doen een paar leuke spelletjes en een kinderfeestjes op het water is niet compleet zonder zwemmen. Tussendoor is er een korte pauze waarbij de kinderen wat drinken en een zakje chips krijgen op het board.


Uiteraard kan het programma afwijken maar wij kijken altijd naar de groep en het weer. Voor ons is het alleberlangrijkste dat het een kinderfeestje wordt om nooit meer te vergeten. 


Wij bieden drie soorten kinderfeestjes aan:


Ieder op een eigen sup

Elk kind op een eigen sup die we voor de veiligheid in de haven nog aan elkaar vastmaken. In het natuurgebied mogen ze los en gaan we werken aan een supskills, balans en heel veel lol maken. Op een eigen sup is voornamelijk geschikt voor de wat oudere kinderen en zullen wij ons programma ook op aanpassen 

De prijs hiervoor is €22,50 per kind (maximaal 10 kinderen)


Met zijn tweeën op een sup (dit raden wij aan)

In de praktijk is het gebleken dat kinderen dit veel leuker vinden. De reden is dat iedereen nu meekomt en ook degene die motorisch iets minder is toch vooruit komt en niet achter blijft. De kinderen ruilen steeds van board zodat ze bij elk spel met iemand anders op het board zijn. Kinderen tot 10 jaar zullen wij dit zeker aanraden. 

De prijs hiervoor is €19,50 per kind  (maximaal 12 kinderen)


De BIGsup

Met zijn allen op een hele grote sup waardoor iedereen kan meekomen en je het echt met zijn allen moet doen. De kinderen vinden dit altijd geweldig en wij stiekem ook want de instructeur gaat gezellig mee op de sup. 

De prijs hiervoor is €15,00 per kind (maximaal 8 kinderen)


De prijzen zijn inclusief: board, peddel, wetsuit, drinken, zakje chips, foto’s en een diploma.


Minimale aantal deelnemers 6 kinderen.

De duur van een kinderfeestje is ongeveer 2 uur.


Kledingadvies 


  • Zwemkleding alvast aantrekken
  • Bij slecht weer hebben wij wetsuits (kosteloos).
  • Handdoek voor na het suppen
  • Waterschoentjes mag, maar op blote voeten is het fijnst tijdens het suppen
  • Zorg dat de kinderen van te voren goed zijn ingesmeerd met zonnebrand 

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANMELDINGSFORMULIER KINDERFEESTJE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.