Yoga sup voor bedrijven


Niks is fijner na een hele dag vergaderen de dag af sluiten met een stukje ontspanning zowel fysiek als mentaal. De combinatie van

buiten zijn, het bevinden in de natuur en de rust van het water geeft al de nodige rust. Maar daarbij geven wij ook nog een yogasessie in ons prachtige natuurgebied. Dus een combinatie van inspanning en ontspanning tussen de waterlelies daar wordt toch iedereen gelukkig van. 


Wij gebruiken alleen de oefeningen die geschikt zijn voor op de het board en iedereen goed te doen. Naast de yogaoefeningen doen wij ook een aantal ademhalingsoefeningen en sluiten wij af met een heerlijke Savasana.


Wij gebruiken de oefeningen die geschikt zijn voor op het het board en voor iedereen toegankelijk want het gaat tenslotte om de ontspanning. 


Naast de yogaoefeningen doen wij ook nog een aantal ademshalingsoefeningen en sluiten wij af met een heerlijke ontspannende Savasana. 


Na deze sessie is het team weer helemaal opgeladen voor het middagdeel of voor het afsluitende diner. 

Tijden en kosten 

Yoga sup sessie is op alle tijden mogelijk. Bijvoorbeeld na de lunch voor het midden programma of als afsluiting. Maar wat zeker ook een aanrader is om het in alle  rust vroeg in de ochtend te doen terwijl het natuurgebied ontwaakt.


De kosten zijn 25 euro per persoon dat is inclusief materiaal, thee, iets lekkers en heel veel foto's 

Hoe zit een yoga sup sessie eruit.


Bij aankomst kan iedereen zich omkleden in sportkleding (bij koud weer hebben wij ook wetsuits te leen). Nadat iedereen is omgekleed krijgen de deelnemers eerst een korte supinstructie vanaf de kant gevolgd door het opstappen op de sup. Samen met de yogadocent die ook een gecertificeerde supinstructeur suppen jullie naar het natuurgebied. Daar aangekomen zoeken we een beschut plekje en volgt de yogasessie tussen de waterlelies. 

Na afloop krijgen de deelnemers op de sup een kopje thee met wat lekkers en vervolgens suppen jullie terug naar de supschool. De gehele sessie duurt ongeveer 2 uur. 

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER YOGA SUP VOOR BEDRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets misgegaan en neem dan contact met ons op.