SUP PILATESLES

Wel eens een reguliere Pilates-les op de mat meegedaan? En vond je dat leuk?

Dan is de SUP-Pilates les ook echt iets voor jou. De uitdaging zit hem in de oefeningen die nu op een SUP-board op het water uitgevoerd worden. Dat is dus trainen!

We gaan de Loosdrechtse Plassen op, gaan onder een bruggetje door naar het beschermde natuurgebied waar we met de Pilates-les starten.

Hier is het genieten van de natuur terwijl je werkt aan: kracht, stabiliteit, flexibiliteit en coördinatie.


Nog nooit gesupt? Geen probleem, daar zijn wij voor en dat leer je zo! Wij vragen dan wel of je de eerste keer om 9.30 aanwezig kan zijn zodat we in alle rust jou de techniek van het peddelen kunnen uitleggen. 


Dit jaar zijn de lessen op elke zondagmorgen verzamelen om 9.45 uur zodat we om 10.00 uur het water op kunnen. De totale duur van de les is 2 uur en dit inclusief een koppje thee op het board (wij kunnen nog niet op het terras van de Dikke Muis terecht). 


Prijzen.


Losse les  € 25,00 euro per les 

Strippenkaart 5 lessen € 100,00 (de vijfde les is gratis). 


Kom je met eigen board dan zijn de kosten 15 euro.

Strippenkaart 5 lessen € 67,50 


Helaas door de Coronamaatregelen kunnen de boards niet meer bij de supschool worden opgepompt maar wij vragen om dit te doen op de parkeerplaats. Je kan dan suppend naar de supschool komen. 


Om de kwalitiet te waarborgen is het maximaal aantal deelnemers 8 personen dus geef je op tijd op want de pilateslessen zijn erg geliefd. Copyright @ ikSUP2020