SUP-VERHUUR

Suphuur
Natuurgebied de Vuntus

Heb je al eens gesupt dan kan je kiezen om zonder begeleiding zelf het water op te gaan. Indien gewenst krijg je nog voor je vertrek een instructie over het peddelen en uitleg over de route.  (routekaart krijg je altijd mee) . 


2 uur suphuur 

Dit blok is geschikt voor het maken van een leuke toer door het natuurgebied van Natuurmonumenten. In dit gebied mogen er geen gemotoriseerde vaartuigen komen en is het genieten van de rust. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur als je rustig doorpeddelt en af en toe een pauze neemt. 


3 of 4 uur suphuur  

Wil je niet aan tijd gebonden zijn en nog tussendoor zwemmen of picknicken dan is de verhuur van 3 of 4 uur beter geschikt. Voor degene met meer ervaring kan je er ook voor kiezen om een langere tocht te maken.


Early morning suphuur van 9.00 tot 12.00 uur.

Onze favoriete tijd om te suppen nog heerlijk rustig op het water en genieten van de natuur die langzaam ontwaakt. Omdat wij willen dat je echt helemaal tot rust komt krijg je een uur extra zodat je ook niet op de tijd hoeft te letten en eventueel ook nog rustig kan genieten van een meegebracht ontbijtje. 


Sunset suphuur vertrek 19.00 uur tot zonsondergang.

Ook de avond is prachtig om in het natuurgebied te suppen en dan te eindigen met een mooie zonsondergang op de plas. Ook hierbij hoef je niet op tijd te letten maar genieten totdat de zon onder is. 


Prijzen


2 uur suphuur € 21,00 pp                     

3 uur suphuur € 31,00 pp

4 uur suphuur € 36,00 pp                   

Early morning suphuur € 21,00 pp  

Sunset suphuur € 21,00 pp     


Kinderen tot 16 jaar betalen 50% van de huurprijs.            

 

Nieuw dit jaar 5 rittenkaart   € 85,00 

Te gebruiken voor 2 uur suphuur, early morning suphuur, sunset suphuur en toertocht. 


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-wetenAanvraagformulier huur

 
 
 
 
 


Copyright @ ikSUP2020