SUP-CLINIC

Zondag 5 april SUP-clinic


Een betere start van het supseizoen kunnen wij niet wensen want Ricardo Haversmidt en Petronella van Malsen komen een supclinic geven. Ze zijn beide teamriders van Mistral en Ricardo is ook de opleider van alle ASI-instructeurs in Nederland. Volgens ons zijn zij de beste suptrainers van Nederland en wij zijn dan ook SUPer blij dat ze tijd vrij maken om bij ons een clinic te geven.


Deze clinic is uitermate geschikt voor degene die al iets langer suppen maar na de winter weer even de puntjes op i willen zetten qua houding en peddeltechniek. Maar ook als je een stapje verder wil en meer uit je peddelslagen wil halen om meer sneleid te krijgen, is het goed om deze clinic te volgen. 


Uiteraard kan je met je eigen board deelnemen aan deze clinic maar je kan ook huren, het aantal snellere boards is beperkt dus wees er snel om verzekerd te zijn van een lekker board. (het dragen van een leash is verplicht). 

 

Kosten:  25 euro met eigen board en 35 euro met een board van ons. 


Tijd: verzamelen om 11.30 zodat we om 12.00 het water op kunnen en de gehele clinic zal ongeveer 2 uur duren. 


We starten vanuit de supschool ikSUP Loosdrechtsedijk 237(huisje 1A), 1231 LX Loosdrecht. 

Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren, maar dit kan gratis op het – naast de jachthaven gelegen – parkeerterrein Spinaker.  Als je met eigen board komt is het handig om daar ook je board in het water te laten en dan naar de school te suppen. Uit de haven naar rechts (dus niet onder de brug door). 


AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
Eigen board
Board van ikSUP
 
 
 
 

Copyright @ ikSUP2020