SUPHUUR

Voor de optimale beleving gebruiken wij alleenkwaliteitsboards van Starboard, Mistral, RED

SUPHUUR

Wil je liever direct het water op? Alleen of met vrienden/familie? Dat kan.

We hebben de nieuwste supboards te huur in onze supschool en voor nog meer peddelplezier op en rond de mooie Loosdrechtse Plassen hebben wij de suphuur aangepast van 2 naar 3 uur (het laatste uur krijg je dus gratis). Vooraf krijg je een korte technische instructie en een uitleg over de omgeving. Met onze routekaart op zak kun je 3 uur lang de mooiste routes peddelen en heb je genoeg tijd om tussendoor ook nog lekker te chillen of te zwemmen. SUPHUUR MOGELIJK VAN ZONSONDERGANG TOT ZONSOPGANG 

Een aanrader is om zo vroeg mogelijk in de morgen te komen dan is het nog lekker rustig in het natuurgebied en ook geen problemen met parkeren. Bij verhuur in de avond mag je wegblijven tot zonsondergang. 


Tip: neem wat te drinken en een versnapering mee want er is genoeg tijd om even aan land te gaan bij de vele aanlegsteigers of gewoon op je board een kleine picknick te houden. 


SUPHUUR VOOR GEVORDERDEN 

Huur je vaker een sup en dan kan je ervoor kiezen om een iets sneller board te proberen. En voor de echte "die hards" hebben wij zelfs raceboards (inflatable en hard), maar pas op als je daar op hebt gestaan wil je nooit meer iets anders. Geef duidelijk aan op het formulier mocht je een uitdagender board willen. 


Let op! de hond kan bij ons niet mee op het board. Ga voor suppen met je hond naar https://hondensup.nl/

 suphuur met het hele gezin

EXTRA UUR SUPHUUR 

Er zijn twee redenen waarom wij een extra uur suphuur cadeau geven. De eerste reden is omdat het op een mooie zomerdag moeilijk een parkeerplek te vinden is en als compensatie krijg je dus een extra uur suphuur. En ten tweede willen wij dat je echt tot rust komt zonder dat je op de tijd moet letten want daarvoor is het natuurgebied veel te mooi.

BIG-SUP

Met zijn allen op een grote sup dat is lachen, gieren en brullen. En het leuke is je kan ook op de sup picknicken er is genoeg plek. Wat dacht je van een mooie zonsondergang sup,wijntje en hapje erbij en samen genieten van de zonsondergang.


IkSUP Club

Kom je vaker bij ons dan kan je lid worden van de ikSUP Club. De prijs voor het huren van een board is dan 15 euro en mag je ook 1 iemand meenemen voor dit bedrag.

ALLEEN HET BESTE VOOR ONZE HUURDERS.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de ultieme ervaring beleefd verhuren wij alleen boards van A-merken  (RED, Starboard en Mistral). Deze boards zijn van hoge kwaliteit, zeer stabiel en voor elk gewicht hebben wij het juiste board. Wij investeren elk jaar in nieuwe boards want ons motto is alleen het beste voor onze huurders. 

Al onze boards zijn zowel nieuw als gebruikt te koop bij iksupshop.

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

PRIJZEN VOOR SUPHUUR

3 uur 

€ 21,-*

per persoon

 


*kinderen t/m 12 jaar 50% korting

ikSUP Club leden

€ 15,-Gezinskaart

€ 60,-*


*2 volwassenen en
2 kinderen ongeacht de leeftijd van de kinderen (voor elke kind meer €10,- extra)

BIG-SUP

€ 60,-*


*met zijn allen op een grote sup minimaal 4 personen en maximaal 6)

Huur wetsuit

€ 2,50

per persoonAanvraagformulier suphuur

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.