Supyoga

Yoga en Stand Up Paddling zijn nauw met elkaar verbonden. Bij beide gaat het om het vinden en ervaren van balans. En het is natuurlijk ook heerlijk om dit in de natuur te doen. 

 
Het is SUPerleuk om (buiten!) met balans te spelen en ook yogahoudingen te beoefenen op een SUP board. De totale les duurt twee uur. We beginnen met een SUP instructie, waarna we in een half uur naar de verstilde Vuntusplas peddelen. Met het Suppen gebruik je maar liefst 95% van je spieren en daarmee heb je al een goede warming up voor de yogapractice. Op de Vuntusplas volgt een heerlijke yogales van een uur die we besluiten met een zalige 'savasana' - drijvend op je plank, waarna we terug peddelen.


Dit jaar hebben wij drie verschillende SUPyogalessen en deze worden afwisselend gegeven op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 bij een ondergaande zon. 


Reguliere Yogales met docent Carola

Dit is een reguliere yogales waarbij de oefeningen in een makkelijke en moeilijke variant worden aangeboden. Daardoor is deze les geschikt voor de beginnende yogasupper maar ook voor de gevorderde is er nog voldoende uitdaging. Elke les begint ook met een korte supinstructie.

Data

15 mei, 5 juni, 26 juni, 17 juli, 7 augustus, 2 augustus, 18 september,9 oktober. Meditatief suppen met docent Carola

Suppen met als doel alle drukte van het dagelijkse leven los te laten en op zoek te gaan naar innerlijke verstilling. Je bewust te zijn van je ademhaling, de peddel slagen, het glijden over het water, de omgeving, de wind, de zon en de geluiden.

Uiteraard worden er ook een aantal yogaoefeningen aangeboden maar er wordt ook veel gewerkt met ademhaling. Geschikt voor iedereen


Data,

8 mei (volle maan), 29 mei, 19 juni, 10 juli, 31 juli, 21 augustus, 11 september,

2 oktober (volle maan)


Supyoga met filosofisch thema met docent Franck

Deze yogalessen zijn voor mensen die al vaker SUPyoga hebben gedaan. Franck geeft aan de hand van een thema uit de yogafilosofie een SUPyogales die zowel inspannend als ontspannend is. Data

22 mei, 12 juni, 3 juli (volle maan), 24 juli, 14 augustus, 25 september. 


Prijzen.


Losse les  € 35,00 euro per les  


Strippenkaart 5 lessen € 140,00 (de vijfde les is gratis). 


De strippenkaart is voor zowel yoga als pilates te gebruiken.


Elke les wordt afgesloten met een drankje bij de Dikke Muis en is in de prijs inbegrepen.


Om de kwaliteit te waarborgen is het maximaal aantal deelnemers 10 personen dus geef je op tijd op want de yogalessen zijn erg geliefd. 

Copyright @ ikSUP2020