YOGAlITES

Zondag 3 mei Yogalites


Om het yoga en Pilates seizoen te starten beginnen we met yogalites een combinatie van Yoga en Pilates. 

Franck en Nathalie zullen je meenemen naar een rustig stukje Loosdrecht waar we beginnen met een Pilates les van 30 minuten. Vervolgens gaan we een stukje peddelen en houden we een korte stop voor een kopje thee. Daarna is het tijd voor ontspanning tijdens de Yoga les van Franck (ongeveer 45 min). We peddelen terug naar de haven waar je nog even na kunt genieten of weer terug kunt gaan naar huis.


We verzamelen om 12.30 zodat we om 13.00 uur het water op kunnen, degene die voor het eerst suppen krijgen eerst nog een korte instructie over het suppen. De gehele tocht duurt ongeveer 2,5 uur. 


De kosten voor deze workshop is 40 euro, dit is inclusief board / peddel, wetsuit, instructie, 2 lessen en drankje. 


Praktische informatie 

Kleding advies sportkleding en voor de zekerheid een extra jasje, de kans is klein dat je erin valt maar neem voor de zekerheid nog een setje droge kleding mee. Bij frisser weer hebben wij wetsuit ter beschikking. 


Wij hebben kluisjeswaarin je kostbare bezittingen kunt opbergen, wil je telefoon mee dan is het raadzaam om een waterdichthoesje mee te nemen. 


Als je bildragend bent neem dan een brilkoordje mee, mocht je erin vallen dan verlies je niet je bril. (zijn ook eventueel bij ons te koop)


Adres

SUPschool IkSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237 huisje 1A

1231 LX Loosdrecht


Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren, maar dit kan gratis op het – naast de jachthaven gelegen – parkeerterrein Spinaker of bij de kerk tegenover de jachthaven (niet op zondagmorgen). 

Vervolgens loop je het terrein van de jachthaven op, rechts langs de slagboom.

Dan ga je langs de loods aan je linkerhand, richting de plas en de witte huisjes. Je houdt dan rechts aan, richting restaurant De Dikke Muis, onze supschool zit in het meest rechter huisje. 

Op mooie zomerdagen kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden, dus houd hier rekening mee met je planning!

AANMELDINGSFORMULIER

 
 
 
 
 
 

Copyright @ ikSUP2020