SUP PRIVÉLES

Werken aan je techniek bij ons SUP privéles

Annuleren of verplaatsen van de les.


Indien je onverhoopt niet kunt deelnemen of als de weersvoorspellingen voor de dag van je geplande les niet gunstig zijn, kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos je les zelf verplaatsen via ons boekingssysteem. Bij onweer, harde wind of hevige regen annuleren wij de les vanwege veiligheidsredenen. Je hebt dan de mogelijkheid om de les op een nieuwe datum in te plannen. Veiligheid staat voorop, en we streven ernaar je een optimale en veilige ervaring te bieden.

SUP PRIVÉLES MET NADRUK OP TECHNIEK


Wil je het suppen meteen goed aanleren voor regelmatige beoefening, of ben je al een ervaren supper die zijn techniek wil verfijnen? Dan is deze les perfect voor jou.

Onze technieklessen worden verzorgd door speciaal opgeleide technische coaches. Samen stellen we vooraf een plan op waarin we de specifieke punten identificeren waar je aan wilt werken. Hierdoor is de les volledig op jou afgestemd en zeer efficiënt. Voor gevorderde suppers voeren we ook altijd een videoanalyse uit, die aan het einde van de les met jou wordt besproken. Dit biedt een waardevol inzicht in je techniek en helpt je om gericht verbeteringen aan te brengen.


Prijzen SUP Privéles

 

Beleving 

1 persoon    € 60,00 

2 personen € 80,00 

3 personen € 100,00 

4 personen € 120,00 

Bij meer personen neem dan contact met ons op. 


Techniek

1 persoon € 70,00

2 personen € 90,00.

3 personen € 120,00

4 personen € 140,00

Bij meer personen neem dan contact met ons op.

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANMELDINGSFORMULIER PRIVÉLES

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.