SUP PRIVÉLES

Werken aan je techniek bij ons SUP privéles

Annuleren of verplaatsen van de les.


Indien je onverhoopt niet kunt deelnemen of als de weersvoorspellingen voor de dag van je geplande les niet gunstig zijn, kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos je les zelf verplaatsen via ons boekingssysteem. Bij onweer, harde wind of hevige regen annuleren wij de les vanwege veiligheidsredenen. Je hebt dan de mogelijkheid om de les op een nieuwe datum in te plannen. Veiligheid staat voorop, en we streven ernaar je een optimale en veilige ervaring te bieden.

SUP PRIVÉLES MET NADRUK OP TECHNIEK


Wil je het suppen meteen goed aanleren voor regelmatige beoefening, of ben je al een ervaren supper die zijn techniek wil verfijnen? Dan is deze les perfect voor jou.

Onze technieklessen worden verzorgd door speciaal opgeleide technische coaches. Samen stellen we vooraf een plan op waarin we de specifieke punten identificeren waar je aan wilt werken. Hierdoor is de les volledig op jou afgestemd en zeer efficiënt. Voor gevorderde suppers voeren we ook altijd een videoanalyse uit, die aan het einde van de les met jou wordt besproken. Dit biedt een waardevol inzicht in je techniek en helpt je om gericht verbeteringen aan te brengen.


Prijzen SUP Privéles

 

Beleving 

1 persoon    € 60,00 

2 personen € 80,00 

3 personen € 100,00 

4 personen € 120,00 

Bij meer personen neem dan contact met ons op. 


Techniek

1 persoon € 70,00

2 personen € 90,00.

3 personen € 120,00

4 personen € 140,00

Bij meer personen neem dan contact met ons op.

Privélessen met korting!

Er is niets fijner dan nu al het water op te gaan, voor ons én zeker ook voor jullie. Daarom bieden we privélessen aan voor slechts 40 euro per persoon (of 50 euro voor 2 personen) in maart en april. Het is momenteel heerlijk rustig, en je hebt het natuurgebied helemaal voor jezelf.

We hebben wetsuits beschikbaar voor het geval je in het water valt (wat zelden gebeurt).

Deze aanbieding is alleen geldig op doordeweekse dagen. Wat is er nu lekkerder dan jezelf dit cadeau te geven? De lessen zijn geschikt voor beginners, zodat je het hele seizoen kunt genieten met de juiste techniek. Ook voor gevorderden die na een winterstop hun techniek willen opfrissen of hun supvaardigheden willen verbeteren.


Mocht je dit willen dan kan je niet boeken via het boekingssysteem maar stuur even een mailtje naar info@iksuploosdrecht.nl

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"