SUPPEN OP DE VECHT

VRIJDAGAVOND 17 MEI SUPPEN OP DE VECHT 


De Vecht is prachtig om op te suppen, omringd door schitterende landhuizen en hun tuinen. We trainen vaak op de Vecht vanwege de heerlijke beschutting en de rustige avonden, vrijwel vrij van boten. We nodigen jullie graag uit om deze ervaring met ons te delen. Halverwege maken we een korte stop voor een drankje en een hapje, waarna we terugkeren om terug te suppen.  Dat is de enige nadeel want het is geen ronde maar aan de andere kant er is zoveel te zien dat  twee keer er langs suppen echt geen straf is.


Het is echt de moeite waard om mee te gaan; de sfeer is altijd gezellig en iedereen geniet enorm
Belangrijke informatie suppen op de Vecht


  • We vertrekken om 19.00 uur dus zorg dat je om 18.45 aanwezig bent. 
  • Je kan met je eigen board komen maar hieraan stellen wij een limiet dit om zo min mogelijk overlast te bezorgen voor de bewoners. Het is ook vrij lastig om te parkeren en zal je met je board een stuk moeten lopen.
  • Onderweg maken wij een stop om wat te drinken en een versnapering
  • De tocht is onder leiding van een internationale gecertificeerde instructeur die ook in het bezet is van waterrescue en EHBO. Naast dat hij ervoor zorgt dat alles veilig is zal hij ook onderweg tips geven om beter en daardoor efficiĆ«nter te peddelen. 
  • De kosten zijn 25 euro inclusief gebruik van een board. Ben je lid van de ikSUP Club dan krijg je 5 euro korting We maken voor deze tocht een appgroep en daarin zal de exacte locatie komen te staan en na de tocht ook de

foto's.
Aanmeldingsformulier 

 
 
 
 
Ik neem mijn eigen board mee
Ik gebruik graag een board van ikSUP
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.