ZONDAG 14 APRIL SUPPEN IN NAARDEN VESTING 


Naarden Vesting altijd leuk om daar te suppen en omdat het zondag heerlijk supweer is  (bijna geen wind en zon) hebben we besloten om deze tocht er spontaan te organiseren.  Het is een unieke route door historische binnenstad van Naarden. 


.Naarden is een prachtige groene vestingstad gebouwd in de vorm van een ster. De eeuwenoude stad speelde een belangrijke rol als verdedigingswerk in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De stad telt vele historische gebouwen, monumenten, 6 bastions, dubbele grachtengordel, antiekzaken, galeries, musea, verdedigingswerken en stadspoorten.Dus schrijf je snel in en ga mee.

Suppen in Haarlem vertrek bij HKB Haarlem
Suppen in Haarlem door de mooie grachten
Suppen in Haarlem daar hoort ook een groepsfoto bij

Praktische informatie suppen in Naarden Vesting

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer raden wij een wetsuit aan deze kunnen wij eventueel meenemen. 
  • Verzamelen om 12.45 zodat wij om 13.00 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.
  • Het opstapadres wordt doorgegeven in de groepsapp die voor deze tocht wordt gemaakt en waar later de foto´s worden geplaatst. 
Opgeven kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

AANMELDINGSFORMULIER SUPPEN IN NAARDEN VESTING

 
 
 
 
Board van ikSUP of Free Movement
Eigen board
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.