SCHOOLUITJES

SCHOOLUITJES altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur

Clean Ups

Als school is het ook mogelijk om samen met je leerlingen te gaan suppen en tegelijkertijd zwerfafval uit het water te halen. In groepen gaan we dan op de sup het gebied in om al het zwerfafval uit het water en van de kant te verwijderen, en natuurlijk maken we er een wedstrijdje van om te zien wie het meeste ophaalt.


Daarnaast hebben we een samenwerking met Natuurmonumenten, waarbij er tijdens deze clean-ups een suppende boswachter meegaat. Na afloop zal zij ook nog een leuke quiz met de leerlingen doen, die uiteraard gaat over zwerfafval.


Bij de clean-ups stellen wij de sups gratis ter beschikking, en er zal ook gratis een gecertificeerde instructeur meegaan om het geheel te begeleiden. We vragen wel dat er een aantal docenten of ouders meegaan voor begeleiding per groep.

I


 

SCHOOLUITJES


Niets is leuker dan het jaar af te sluiten met een leuke groepsactiviteit op het water. Als supschool hebben wij al heel wat groepen mogen begeleiden en weten dan ook heel goed wat er nodig is om van schooluitjes een feestje te maken. Uiteraard wordt er ook aan de veiligheid gedacht en als geaccrediteerde ASI-supschool werken wij uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterredding en EHBO.Schooluitjes ziet er als volgt uit.

De fietsen kunnen worden geparkeerd bij de haven, waarna iedereen zich kan verkleden in de toiletgebouwen of bij ons  boven, waar we ook een verkleedruimte hebben (niet al te groot). Het is raadzaam dat iedereen droge kleding meeneemt, aangezien er een kans is dat ze nat worden. Na het omkleden ontvangen ze eerst instructies aan de kant, waarna wij de leerlingen helpen op het supboard. Natuurlijk kunnen ze individueel op een board staan, maar ook samen, en we hebben zelfs een BIGsup waar tot acht personen op kunnen.


Vervolgens suppen we gezamenlijk naar het natuurgebied, waar we balansoefeningen doen, freestyle zoals snelle bochten maken, een wedstrijdje en natuurlijk bij mooi weer zwemmen. We stemmen ons programma altijd af op de groep en zorgen ervoor dat er tijd is om even lekker te ontspannen. In totaal duurt de hele activiteit ongeveer 2 uur. We maken ook foto's van de gehele ervaring.


Speciale tarieven voor schooluitjes 

Voor scholen hanteren wij speciale tarieven, variƫrend tussen 7,5 en 15,00 euro per leerling, afhankelijk van de groepsgrootte en de hoeveelheid begeleiding vanuit school. Neem contact met ons op via e-mail voor een prijsopgave en om de beschikbaarheid te bespreken.

CLEAN UP TIJDENS SCHOOLUITJES

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

AANVRAAGFORMULIER SCHOOLUITJES

 
 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.