VRIJDAGAVOND 7 JUNI SUNSET SUP OF YOGA OP DE VUNTUS

Wij houden van samenwerken en daarom zijn wij ook zo blij dat wij samen met Lakeside SUP ook dit jaar weer een paar leuke tochten gaan organiseren. Op 10 mei gaan wij op bezoek bij Lakeside SUP in Amersfoort en op vrijdagavond 7 juni komen ze bij ons. De afgelopen twee jaar hadden wij een combinatie waarbij je kon kiezen voor een heerlijk Yin yoga les van Ghislaine of een een mooie tourtocht door ons prachtige natuurgebied. Na afloop kwamen we bij elkaar om met een drankje en hapje te genieten van de zonsondergang. En aangezien deze avonden zo perfect waren doen we dit jaar precies hetzelfde


YIN YOGA OP DE SUP VAN GHISLAINE

Gezamenlijk suppen wij naar het natuurgebied waarbij degene die voor een yogales hebben gekozen met Ghislaine naar een beschut plekje in ons natuurgebied gaan. Daar krijg je een heerlijke Yin Yoga les waarbij de oefeningen zijn aangepast zodat ze geschikt zijn voor op een supboard. Deze les is dan ook geschikt voor beginners en gevorderden en het is alleen maar genieten en je komt als herboren terug.


SUPTOCHT DOOR DE VUNTUS

De Vuntus is uitgeroepen tot het mooiste supgebied van Nederland en het grootste gedeelte is niet toegankelijk voor motorboten. Wij suppen door smalle kreekjes en het hele gebied ligt vol met waterlelies. Dan ook nog de zon die ondergaat waardoor de rietkragen prachtige goud kleuren. Een beter begin van het weekend kan je niet bedenken.

Groepsfoto hoort er natuurlijk bij suppen op de Vuntus
Yoga in ons mooie natuurgebied de Vuntus
samen met Isabella van Lakeside SUP organiseen wij suppen op de Vuntus
groepsfoto op het water tijdens suppen op de Vuntus

Belangrijke informatie sunset sup of yoga op de Vuntus


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten en stabiel genoeg zijn voor yoga.  Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed baord supt en wellcht voor in de toekomst om aan te schaffen
  • De kosten zijn met een board van ons € 30,00 en met je eigen board € 20,00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO en daarnaast is Ghislaine een gecertificeeerde yogadocent.
  • Wij vertrekken om 19.00 uur dus graag om 18.45 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want dat is het enige nadeel van suppen in het natuurgebied er zijn ook muggen.
  • Neem voor de zekerheid en extra jasje mee want het kan in de avond afkoelen.Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER SUNSET SUP OF YOGA OP DE VUNTUS

 
 
 
 
 
Ik wil graag deelnemen aan de sunset Yin Yoga les van Ghislaine
Ik wil graag een sunset tourtocht door de Vuntus maken
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.