CADEAUBON

Aanvraag cadeaubon

 
 
 
 
 
 


Op zoek naar een origineel cadeau? Verras degene dan met een cadeaubon voor sup-huur, sup-les of deelname aan een tourtocht.  Zo geef je een leuk en sportief cadeau voor een onvergetelijke ervaring!!! 


Wij maken de cadeaubonnen op maat en een aantal mogelijkheden zijn.


Cadeaubon SUP huur € 21,00 pp

Dit is het huren van een sup voor 3 uur waarbij de ontvanger een mooie tocht door het natuurgebied kan maken. De huur is inclusief materiaal, gebruik wetsuit, instructie en routekaart.


Cadeaubon Gezinskaart € 60 per gezin

Het huren met het gezin van sups voor 3 uur waarbij ze een mooie tocht door het natuurgebied kunnen maken. De huur is inclusief materiaal, gebruik wetsuits, instructie en routekaart.

Gezin is 2 volwassenen en twee kinderen en elk kind meer 10 euro extra, ongeacht de leeftijd van de kinderen. 


Cadeaubon Privéles van 90 minuten € 50,00 pp ( twee personen € 35,00 pp)

Een ideaal cadeau om de beginselen van het suppen te leren en tegelijk een mooie tocht door het natuurgebied te maken. De les is incusief een gecertificeerde ASI-instructeur en materiaal.


Cadeaubon Pilates of Yoga sup € 25,00 pp

Heerljk op het water in ons mooie natuurgebied werken aan je lichaam en geest, dit is wel het ultieme cadeau wat je iemand kan geven. Wij hebben vaste dagen wanneer wij Pilates of Yoga geven en naar keuze in te vullen. 


Cadeaubon SUPclass  € 80,00 pp (3 lessen)

Natuurlijk is het ook mogelijk om een hele cursus van 3 lessen cadeau te geven. De cursus wordt gegeven op verschillende dagen en kijk voor meer informatie op onze pagina over de suplessen. 


Wil je graag met een groep dit cadeau geven en zelf meegaan dan is dit mogeljk en al bovenstaande activiteiten zijn ook privé te boeken (minimaal 4 personen).Mocht je zelf een ander leuk idee hebben, laat het ons weten. En uiteraard kan er ook een bedrag op de cadeaubon komen te staan die de ontvanger naar eigen keuze kan besteden. 

Stuur een mailje naar info@iksuploosdrecht.nl of vul onderstaand formulier in.  .  


Wij mailen je dan een gepersonaliseerde cadeaubon die jezelf kan uitprinten.