Dauwtraptocht op de SUP

Het magische moment waarbij de natuur ontwaakt en de zon te zien opkomt. 

DONDERDAG 9 MEI (HEMELVAART) DAUWTRAPTOCHT


Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een dauwtraptocht op de sup en omdat het vorig jaar zo goed is bevallen gaan we dit jaar ook naar Kortenhoef. Het is natuurlijk heel erg vroeg je bed uit maar deze unieke ervaring is het meer dan waard. Om 5.30 stappen we op de sup om via het Hilversumse Kanaal naar het natuurgebied te suppen. We maken een mooie tocht terwijl de natuur langzaam ontwaakt en de dauw van het water komt. Halverwege nemen we een pauze om op de sup te genieten van de opkomende zon. Uiteraard is er dan ook koffie en thee met zelfgemaakte bananenbrood. Als iedereen klaar is met genieten vervolgen we onze tocht voor het laatste gedeelte en hopelijk zien we ook nog ree├źn, een ijsvogel en horen we de snor. Om ongeveer 8 uur komen we terug op de parkeerplaats en kan je weer wat van je SUP bucketlist afstrepen. 

Praktische informatie dauwtraptocht

  • Met deze tocht kunnen ervaren en beginners (minimaal 1 x gesupt)  mee.
  • De kosten voor deze unieke ervaring zijn 25 euro (ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 20 euro). Heb je een eigen board dan betaal je 15 euro. 
  • Wij vertrekken om 5.30 dus verzoek om 5.25 aanwezig te zijn. Mocht je een wetsuit willen lenen dan graag iets eerder.
  • Kledingadvies sportkleding en extra vestje wat je makkelijk uit kan doen, mocht je het te koud vinden dan hebben wij wetsuits te leen.
  • Ook al zijn we op en parkeerplaats er staan wel huizen et mensen die nog heerlijk slapen. Dus grag zo stilletjes mogelijk doen zodat niemand wakker wordt.
  • Boeken van dit evenement doe je door het aanvraagforumulier in te vullen. 


Het adres krijg je via de groepsapp door.
 

genieten van alle rust tijdens de dauwtraptocht

Aanvraagformulier Dauwtraptocht op de sup

 
 
 
 
 
 
 

We beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur. Mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Neem in dat geval contact met ons op.