SUPHUUR

Voor de optimale beleving gebruiken wij alleen kwaliteitsboards van Starboard, Mistral, RED

Wil je voor vandaag of morgen huren app of bel dan naar 06-81467367.

SUPHUUR

Vanaf onze supschool verken je moeiteloos de schitterende route door ons prachtige natuurgebied, dat is bekroond als het mooiste supgebied van Nederland. Ons streven is jou een optimale ervaring te bieden, en ons motto is dan ook simpelweg: het beste voor onze huurders.


Gratis extra uur suphuur

De route is oorspronkelijk ontworpen als een twee uur durende sup-ervaring, maar bij ons gaat het niet om de klok. Wij gunnen je een extra uur, zodat je op je gemak kunt genieten. Neem de tijd om te relaxen op een van de vele aanlegsteigers of simpelweg op je board. Een verkwikkende duik behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


TIP!! Breng wat te drinken of eten mee, zodat je onderweg kunt genieten van een kleine picknick.


Boards

Wij hebben geïnvesteerd in hoogwaardige, stabiele supboards van een betere kwaliteit, wat resulteert in een meer plezierige ervaring. Bovendien bieden we diverse maten aan, zodat zelfs als je iets groter of zwaarder bent, je nog steeds verzekerd bent van een stabiele positie op het water.


Instructie

Voor aanvang van je avontuur bieden we op verzoek een korte instructie over het suppen, verzorgd door een van onze gecertificeerde instructeurs. Daarnaast voorzien we je van een gedetailleerde routekaart voor de tocht, die we altijd nog even kort toelichten zodat je goed voorbereid het water op gaat.


Suphuur voor de gevorderde supper

Ben je een frequente sup-liefhebber? Dan bieden wij je de mogelijkheid om te experimenteren met een iets sneller board. Voor de ware enthousiastelingen hebben we zelfs raceboards in zowel inflatable als harde varianten. Pas op, eenmaal op zo'n board gestaan te hebben, wil je wellicht nooit meer iets anders. Als je de uitdaging zoekt, geef dit dan duidelijk aan op het formulier, zodat we kunnen zorgen voor het perfecte board voor jouw avontuur.


Korting voor kinderen tot 16 jaar

kinderen tot 16 jaar profiteren van een aantrekkelijke korting van 50% op de huurprijs.


Gezinskaart

Speciaal voor gezinnen bieden wij gezinskaarten aan voor een vaste prijs van 65 euro, inclusief 2 volwassenen en 2 kinderen. Voor elk extra kind betaal je slechts 10 euro extra. Leeftijd maakt daarbij niet uit; het is een voordelige optie voor gezinnen van alle samenstellingen. 


ikSUP Club

Als je regelmatig bij ons terugkeert, overweeg dan lid te worden van de ikSUP Club. Voor leden bedraagt de huurprijs van een board slechts 15 euro, en je mag zelfs iemand meenemen voor dezelfde prijs. Een exclusief voordeel voor onze gewaardeerde leden.

BIG Sup

Een fantastisch feestje op het water! Suppen met z'n allen op één groot board is een onvergetelijke ervaring, perfect voor gezinsuitjes of samen met vrienden. Vergeet zeker niet om drinken en eten mee te nemen, want de sup is ruim genoeg om een gezellige picknick te houden. Een gegarandeerd plezier voor iedereen!

suphuur met het hele gezin

Wil je voor vandaag of morgen huren app of bel dan naar 06-81467367.

SUPHUUR PRIJZEN


Suphuur 3 uur (derde uur gratis)       € 22,50 

(kinderen tot 16 jaar 50 % korting)

Huur wetsuit                                          €  5,00


Suphuur leden ikSUP Club                   € 15,00

(je mag altijd nog 1 iemand meenemen

voor deze prijs)


Gezinskaart                                          € 65,00

(twee volwassenenen en twee kinderen

ongeacht de leeftijd van de kinderen)


Huur BIG SUP 3 uur                             € 60,00  

minimaal 4 personen en maximaal

6 personen (met kinderen in overleg)

SUPHUUR MOGELIJK VAN ZONSONDERGANG TOT ZONSOPGANG


Onze tip is om zo vroeg mogelijk in de ochtend te komen; op dat tijdstip heerst er nog een serene rust in het natuurgebied, en bovendien vermijd je parkeerproblemen. Een andere onvergetelijke ervaring is een avondtocht met een prachtige zonsondergang. De avondverhuur begint om 19.00 uur, en je mag blijven suppen tot de zon ondergaat.


Tip: Neem wat verfrissends te drinken en een smakelijke versnapering mee, want er is voldoende tijd om aan land te gaan bij de vele aanlegsteigers of gewoon op je board een kleine picknick te houden. Geniet van elk moment!


Let op! de hond kan bij ons niet mee op het board. Ga voor suppen met je hond naar https://hondensup.nl/


Je huur verplaatsen

Als het weer onverhoopt niet meewerkt of niet aan je verwachtingen voldoet, is dat geen enkel probleem. Via ons handige boekingssysteem kun je tot vier uur van tevoren eenvoudig je boeking verplaatsen naar een andere dag. Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen, en we maken het graag makkelijk voor jou.

Ben je voor het eerst? Lees dan onze pagina "Veelgestelde Vragen"

Wil je voor vandaag of morgen huren app dan naar 06-81467367.

AANMELDINGSFORMULIER SUPHUUR

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.