SUPHUUR

Een gezinnetje op de sup met kinderen voorop in het mooie gebied de Vuntus
Mooie zonsopgang in het natuurgebied de Vuntus


Alleen het beste voor onze huurders.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de ultieme ervaring beleefd verhuren wij alleen boards van A-merken  (RED, Starboard en Mistral). Deze boards zijn van hoge kwaliteit, zeer stabiel en voor elk gewicht hebben wij het juiste board. Wij investeren elk jaar in nieuwe boards want ons motto is alleen het beste voor onze huurders. 

Al onze boards zijn zowel nieuw als gebruikt te koop bij iksupshop. (www.iksupshop.nl)

SUPHUUR


Wil je liever direct het water op? Alleen of met vrienden/familie? Dat kan ook! We hebben de nieuwste supboards te huur in onze supschool en voor nog meer peddelplezier op en rond de mooie Loosdrechtse Plassen hebben wij de huurperiode voor dit jaar aangepast van 2 naar 3 uur. Vooraf krijg je een korte technische instructie en een uitleg over de omgeving. Met onze routekaart op zak kun je 3 uur lang de mooiste routes peddelen en heb je genoeg tijd om tussendoor ook nog lekker te chillen of te zwemmen. 


Onze huurperiodes zijn:


Bij ons kan je huren van zonsopgang tot zonsondergang.  

Een aanrader is in de morgen te komen dan is het nog lekker rustig en ook geen problemen met parkeren. 

In de avond is de start van verhuur uiterlijk tot 19.00 omdat wij daarna met groepen het water op gaan en je mag wegblijven tot zonsondergang.   


Tip: neem wat te drinken en een versnapering mee want er is genoeg tijd om even aan land te gaan bij de vele aanlegsteigers of gewoon op je board een kleine picknick te houden. 


EXTRA UUR SUPHUUR

Omdat parkeren een probleem is op mooie zomerdagen hebben wij gekozen ter compensatie onze huurperiodes met een uur te verlengen. Mocht je dan iets later zijn dan is het geen probleem want een tocht door het natuurgebied duurt 1,5 uur.


Suphuur voor gevorderden 

Huur je vaker een sup en dan kan je ervoor kiezen om een iets sneller board te proberen. En voor de echte "die hards" hebben wij zelfs raceboards (inflatable en hard), maar pas op als je daar op hebt gestaan wil je nooit meer iets anders. Geef duidelijk aan op het formulier mocht je een uitdagender board willen. 


PRIJZEN SUPHUUR


  • 3 uur suphuur   €21,00 per person
  • (kinderen tot 16 jaar 50 % korting)
  • 5 rittenkaart    € 75,00
  • Gezinskaart     € 60,00
  • (Twee volwassenen en twee kinderen ongeacht de leeftijd van de kinderen en voor elke kind meer 10 euro extra). 


Let op !! de hond kan bij ons niet mee op het board. 

 


Ben je voor het eerst lees dan onze pagina www.iksuploosdrecht.nl/goed-om-te-weten


   

Aanvraagformulier huur