ZONDAG 21 APRIL EN ZONDAG 29 SEPTEMBER

Dit jaar organiseren we opnieuw twee tochten naar de Kalverstraat. We vertrekken met het schip van buurman Anne naar een eiland op de Loosdrechtse Plassen, waarvandaan we op de sup stappen voor een mooie tocht door de Kalverstraat en de bijbehorende trekakkers. Dit gebied van de Loosdrechtse Plassen staat bekend als de Kievitsbuurt en is beroemd om zijn vele eilandjes met charmante vakantiehuisjes. Als we geluk hebben, staan de hortensia's in bloei, wat de ervaring nog spectaculairder maakt. Na ongeveer 1,5 uur keren we terug naar het eiland, waar drinken en wat lekkers op ons wacht voordat we weer aan boord gaan voor de terugreis. Deze tocht is absoluut een aanrader en wordt door ons alleen in het vroege voorjaar of najaar georganiseerd.Groepsfoto hoort er natuurlijk bij suppen op de Vuntus
Yoga in ons mooie natuurgebied de Vuntus
samen met Isabella van Lakeside SUP organiseen wij suppen op de Vuntus
groepsfoto op het water tijdens suppen op de Vuntus

Belangrijke informatie Kalverstraattocht


  • Je kan alleen deelnemen met een board van ons omdat wij het van tevoren moeten bundelen 
  • De kosten zijn 35 euro en dit  is inclusief boottocht, een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 20 % korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO.
  • Wij vertrekken om 10.30 uur dus graag om 10.15 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER KALVERSTRAAT TOCHT 

 
 
 
 
Zondag 21 april
Zondag 29 september
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.