IKSUP ON TOUR

Niks fijner om je weekend te beginnen op het water.


Elke vrijdagavond gaat ikSUP on tour naar een andere locatie. 


Vanaf mei nemen wij jullie elke vrijdagavond mee on tour. Uiteraard gaan we minstens 1 x  per maand naar de Kortenhoefse Plassen want dat blijft, samen met eigen Vuntus, ons favoriete gebied om te suppen  Verder hebben wij  leuke samenwerkingen met andere supscholen en daardoor maken wij uitstapjes naar o.a. Haarlem, Amersfoort, Utrecht en Naarden. Maar natuurlijk gaan we ook een paar keer met het schip van buurman Anne op stap om de andere kant van de Plas te bezoeken. 


Wil je op de hoogte blijven van de tochten die wij organiseren dan kan je lid worden van onze speciale appgroep waarin wij elke keer vermelden wat we gaan doen. 


Belangrijke informatie ikSUP on Tour 


  • Je kan deelnemen met een board van ons. Ook is het bij een aantal tochten mogelijk om met je eigen board te komen. Mocht je met eigen board komen zorg erdan voor dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat je genoeg tijd heb om je board op te pompen.
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten. Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed baord supt en wellcht voor in de toekomst om aan te schaffen
  • Vaak zijn wij in natuurgebieden dus zorg dat je bent ingesmeerd met antimuggenspul en neem voor de zekerheid ook nog zonnebrand mee.
  • onderweg maken wij altijd een stop om wat te drinken en een versnapering, uiteraard wordt dat door ons verzorgt. 
  • De tocht is onder leiding van een internationale gecertificeerde instructeur die ook in het bezit is van waterrescue en EHBO. Naast dat hij ervoor zorgt dat alles veilig is zal hij ook onderweg tips geven om beter en daardoor efficiĆ«nter te peddelen. 
  • De kosten zijn 25 euro met een board van ons en 15 euro met je eigen board.* Ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 5 euro minder. )
  • Wij hebben geen pin op locatie dus de betaling kan via een betalingsverzoek in de appgroep. 


* Bij speciale tochten kan de prijs afwijken maar dat wordt dan in het evenement gemeld.Aanmeldingsformulier lid worden appgroep ikSUP on tour

 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.