DINSDAGMORGEN 

RELAX AND ENJOY TOUR 


Elke dinsdagmorgen maken we een mooie tour 


Deze groep bestaat al twee jaar maar onder de naam de Actieve 55-Plus Club maar omdat steeds meer jongere mensen dan 55-plus zich hierbij aansluiten hebben we de naam verandert.  En de naam zegt alles wat deze tours zijn . Op dinsdagmorgen is het heerlijk rustig en het lijkt wel of het altijd mooi weer is en wij maken dan een mooie tour, vaak in ons natuurgebied maar maken ook uitstapjes naar Kortenhoef, de Drecht of de Stille Plas. Afhankelijk van de wind en waar de groep behoeft aan heeft.


Belangrijke informatie 


  • Je kan je inschrijven voor de appgroep en per week aangeven of je meegaat of niet. 
  • Je kan deelnemen met een board van ons. Ook is het bij een aantal tochten mogelijk om met je eigen board te komen. Mocht je met eigen board komen zorg er dan voor dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat je genoeg tijd heb om je board op te pompen.
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten. Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed baord supt en wellicht voor in de toekomst om aan te schaffen
  • Vaak zijn wij in natuurgebieden dus zorg dat je bent ingesmeerd met antimuggenspul en zonnebrand.
  • Na afloop van de tocht drinken wij altijd nog thee of koffie. 
  • De tocht is onder leiding van een internationale gecertificeerde instructeur die ook in het bezit is van waterrescue en EHBO. Naast dat hij ervoor zorgt dat alles veilig is zal hij ook onderweg tips geven om beter en daardoor efficiĆ«nter te peddelen. 
  • De kosten zijn 25 euro met een board van ons en 15 euro met je eigen board.* (Ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 5 euro minder. )
  • Betaling is via een betalingsverzoek in de appgroep.


* Bij speciale tochten kan de prijs afwijken maar dat wordt dan in het evenement gemeld.Aanmeldingsformulier lid worden appgroep Dinsdagmorgen enjoy and relax tour.

 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.