ikSUP VOORJAARSCUP

6 april 2024

UPDATE: op 6 april is er een cheque van €561,- overhandigt aan de Bibian Mental FoundationikSUP Loosdrecht Voorjaars Cup x  Bibian Mentel FoundationDe ikSUP Wintercup biedt het complete pakket: een SUP-wedstrijd, een funrace en een sponsor-SUP.


Het hele evenement draait om de Bibian Mentel Foundation en hun nobele missie: "Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging." Dit was de droom van onze oprichter, Bibian Mentel, een meervoudig paralympisch snowboardkampioen. Nu is het onze missie om Bibians droom te verwezenlijken en we hopen jou te inspireren met haar positieve instelling.


We starten de sponsor-SUP, funrace en wedstrijd op het Vuntusstrand in Loosdrecht, met het startschot gegeven door niemand minder dan Maud Mentel, de moeder van Bibian zelf.


Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Bibian Mentel Foundation. We doen dit onder andere met een sponsor-SUP voor de kids, waarbij alle opbrengsten aan de stichting wordt geschonken. Verder gaat 50% van het inschrijfgeld van de Wedstrijden (Elite en Fun) ook naar de stichting.

Ook alle overige opbrengsten, na aftrek van kosten, worden gedoneerd aan de Bibian Mentel Foundation. Doe mee en draag jouw steentje bij aan deze prachtige missie! 🌟


Wedstrijd Elite

Voor de "Wedstrijd Elite" hebben we een uitdagende route van 5 tot 6 kilometer klaarliggen, die je twee keer moet afleggen. Dat betekent een totale afstand van zo'n ±12 km!


En oh ja, de maximale boardlengte is 14ft. Bekijk de wedstrijdregels van de ICF!


Fun-wedstrijd

Wil je het wedstrijdgevoel ervaren zonder de top suppers van ons land te moeten verslaan? Dan is de "Fun-wedstrijd" echt iets voor jou! De route is precies hetzelfde als die van de wedstrijd, maar jij hebt de keuze. Ga je voor 1 of 2 rondjes, op een hardboard of inflatable?


Alleen SUP?

Nee hoor, ook Surf-ski, kano en prone is van harte welkom in Loosdrecht


PLANNING

  • 09:30 tot 10:30 aanmelden
  • 10:30 briefing
  • 11:00 begin start procedure
  • 13.30 prijsuitreiking


LOCATIE

Vuntusstrand Loosdrecht

Heulakker 1, 1231 NT Loosdrecht


PARKEREN

Parkeren kan bij het Vuntusstrans of bij de Porseleinhaven. Dit is het terrein tegenover de snackbar "Happy Food". Opstap plek voor de SUP zal het Vuntusstrand zijn. Mocht het parkeerterrein van de Vuntuslaan vol zijn, kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein van de Porseleinhaven, achter de Albert Heijn of op de Horndijk. 


VEILIGHEID

Deelnemers dienen gepaste kleding te dragen voor de weersomstandigheden en moeten in staat zijn om de afstand zelfstandig af te leggen. Het dragen van een leash is verplicht. Indien een deelnemer naar het oordeel van de organisatie niet in staat is om de afstand op een veilige manier af te leggen, kan deelname aan het evenement worden ontzegd. Bij minderjarige deelnemers is toestemming van een ouder of voogd verplicht.

Wij zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

INSCHRIJVEN

Meld je aan voor de WinterCup in Loosdrecht via dit formulier:


De inschrijfkosten bedragen €20,- per persoon, inclusief drankjes en lekkernijen na afloop.

Van het inschrijfgeld gaat €10,- rechtstreeks naar de Bibian Mentel Foundation.


Vooraf betalen kan via dit betaalverzoek


Indien het inschrijf formulier niet wil laden kan je ook deze URL gebruiken: https://forms.gle/wGZvSsjZkgvggGGk9