ZONDAG 31 MAART (EERSTE PAASDAG)

Omdat het vorig jaar zo leuk was tijdens onze tocht op eerste paasdag dat we hebben besloten om het dit jaar opnieuw te doen. Aangezien Pasen samenvalt met ons seizoensopeningsweekend, is het meteen een seizoensopening. Natuurlijk gaan we naar ons eigen prachtige natuurgebied , dat dan nog heerlijk rustig is, en maken een extra lus naar het geheime gedeelte van de Vuntus.


Dus voor wie Pasen alleen viert of gewoon wil ontsnappen aan alle verplichtingen, biedt dit een leuke manier om de dag door te brengen.


Ik zal weer zorgen voor allerlei lekkere (vegan) hapjes, zodat we halverwege kunnen genieten van een high tea op de sup. Mocht het te koud zijn om stil te zitten op de sup, dan doen we het na afloop. Maar we gaan ervan uit dat we, net als voorgaande jaren, kunnen genieten van een heerlijk zonnetje.Extra leuk 

Dit jaar hebben wij ikSUP shop overgenomen met heel veel spullen. Tijdens de openingsweekend gaan wij deze verkopen met heel veel korting dus neem je bankpasje mee want jullie zijn de eerste die mogen komen shoppen. 

Groepsfoto hoort er natuurlijk bij suppen op de Vuntus
Yoga in ons mooie natuurgebied de Vuntus
groepsfoto op het water tijdens suppen op de Vuntus
samen met Isabella van Lakeside SUP organiseen wij suppen op de Vuntus

Belangrijke informatie Paastocht


  • Je kan deelnemen met een board van ons of met je eigen board. Mocht je met eigen board komen dan graag het board oppompen bij je auto. Vanwege teveel overlast van de bewoners is het helaas niet meer mogelijk om dit bij ons te doen.
  • Kom je met eigen board hou er dan rekening mee dat niet alle boards geschikt zijn voor langere tochten.  Vooral op de wat goedkopere boards met ronde neus wordt het moeilijk om de groep bij te houden. Wij raden aan om dan een board van ons te huren. Zo kan je meteen ervaren hoe een kwalitatief goed board supt en wellcht voor in de toekomst om aan te schaffen
  • De kosten zijn met een board van ons € 25,00 en met je eigen board € 15,00 euro dit inclusief een drankje, hapje, wetsuit indien gewenst en heel veel foto's. (de ikSUP Club leden krijgen 5 euro korting)
  • De tocht is onder leiding van internationale gecertificeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van waterrescue en EHBO.
  • Wij vertrekken om 13.00 uur dus graag om 12.45 aanwezig zodat je nog genoeg tijd hebt om je te verkleden.
  • De tocht duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

AANMELDINSFORMULIER PAASTOCHT

 
 
 
 
 
 
 

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op.