WOENSDAGAVOND 26 APRIL KONINGSAVONDTOCHT DOOR UTRECHT


Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar ook op koningsavond een tour door Utrecht maken.Terwijl de vrijmarkt begint en de daarbij behorende gezelligheid, suppen wij door de grachten. Je kijkt je ogen uit en zelf ben je ook een bezienswaardigheid als je door de grachten supt. Dus alleen maar leuk en echt een feest om erbij te zijn. 


De opstaplocatie is dit jaar aangepast zodat we sneller in de stad zijn en de hele ronde kunnen suppen. Maar ook nu is er de mogelijkheid om eerst gezamenljk een hapje te eten. Omdat na 20.00 uur de grachten één richtingsverkeer wordt willen wij uiterlijk om 19.00 uur vertrekken. Vervolgens suppen wij naar de grachten om daar het feest vanaf de sup mee te maken. 

Het is natuurlijk koningsavond dus oranje kleding wordt zeer gewaardeerd maar ook zonder ben je meer dan welkom. 

Praktische informatie over de Koningsavondtocht

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerst een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board €15,- en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP club krijg je 20% korting)
  • Inclusief drinken en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en het liefst iets oranje. Voor de zekerheid ook nog een jasje mee want in de avond kan het afkoelen. Mocht het erg fris zijn dan hebben wij wetsuits te leen. 
  • Verzamelen om 18.45 zodat wij om 19.00 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.
  • Om de veiligheid te kunnen garanderen is er maar plek voor 15 personen dus geef je snel op als je mee wilt. 
bezienswaardigheid tijdens de koningsavondtocht

De laatste praktische informatie en opstaplocatie wordt via de appgroep gedeeld. Deze wordt een paar dagen van te voren aangemaakt.

AANMELDINGSFORMULIER KONINGSAVONDTOCHT

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24 uur mocht je na 24 uur nog geen antwoord van ons hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan en neem dan contact met ons op. 

 
 
 
 
Ik gebruik graag een board van ikSUP
Ik neem mijn eigen board mee